DIGITAL TICKS

Crypto Commodity Exchange Digital Ticks Pre - ICO Verkoopt in 40 minuten flat! Openbare ICO op 15 april 2018







Digital_Ticks_Logo

Crypto Commodity Exchange Digital Ticks Pre - ICO Verkoopt in 40 minuten flat! Openbare ICO op 15 april 2018

Crypto Commodity Exchange Digital Ticks
Tallin, Estland - We kondigen een doorbraak aan in onze reis bij Digital Ticks. Amper 40 minuten na onze ICO-voorverkoop is onze tokenuitverkoop uitverkocht! Openbare verkoop aangekondigd voor 15 april 2018.
Toen we onze Pre-ICO op 25 maart startten, geloofden we dat het zeker een succes zou zijn, maar we hadden niet kunnen voorspellen wat er is gebeurd, 40 minuten en alle tokens voor Pre-ICO zijn uitverkocht.
Digital Ticks Voorverkoopmuntstukken uitverkocht
Digital Ticks heeft de presale token-limiet van $ 5,7 miljoen bereikt in slechts 40 minuten sinds het is geopend.
Ga naar Digital Ticks voor meer informatie over Public Sale Token.
Digital Ticks is het allereerste commodity-to-crypto-platform voor handel in de wereld. 
De combinatie van tientallen jaren ervaring op het gebied van financiën, IT-ontwikkeling, marketing en licentieverlening tracht belangrijke pijnen in verband met de huidige crypto-handel op grote platforms aan te pakken met behulp van de nieuwste technologie op het gebied van handel en innovatie.
Sprekend na de fenomenale voorverkoop, had Jitu Bajaj - CEO & Mayur Poddar -CCO het volgende te zeggen; 
"We zijn zeer nederig en opgewonden door het antwoord van de contribuanten tijdens de voorverkoop. Het is een getuigenis dat waar wij in geloven een echte droom is die miljoenen mensen over de hele wereld delen. Vandaag beginnen we aan een niet te stoppen reis waarbij we alle grondstoffen verhandelbaar maken met crypto. De reis begint nu. "
We maken van de gelegenheid gebruik om iedereen van de eerste deelnemers die ons in zo'n groot aantal hebben gesteund oprecht te bedanken en hebben bevestigd dat we op de goede weg zijn. Er liggen veel doelen en uitdagingen voor de boeg. We verbinden ons ertoe de routekaartplannen te volgen, rekening houdend met alle principes van transparantie, en natuurlijk: uw advies en ondersteuning.
Wie is Digital Ticks?
Vanaf het moment dat het slimme contract is geëvolueerd met de blockchain van Ethereum, zijn er verschillende op de industrie gebaseerde blockchain-ideeën ontstaan.
Crypto is echter alleen verhandeld in crypto-naar-crypto of crypto-naar-fiat-paren. 
Digital Ticks wil voor het eerst een commodity-to-crypto tradingoptie creëren die een directe link tussen crypto naar wereldwijde grondstoffenmarkten mogelijk maakt.
En om dat te doen, stellen ze zich een situatie voor waarin ze meer dan 2000 crypto's zullen verkopen in ruil met meer dan 200.000 BTC aan dagelijks volume, met koppelingsopties om uit te lopen van goud, zilver en vele andere verhandelbare grondstoffen wereldwijd. Ze hopen in de vroege stadia van de operatie een early-bird gratis handel te kunnen verhandelen.
De voorverkoop
Het grote nieuws hier is dat de voorverkoop van Digital Ticks meer dan 40 minuten duurde nadat deze was gestart op 25 maart 2018.
Zij zijn van plan om het aldus ingezamelde geld te gebruiken voor de financiering van de oprichting van het platform zoals aangegeven op hun website.
De openbare verkoop begint op 15 april 2018, wanneer de prijs naar verwachting marginaal zal stijgen van $ 0,30 tot $ 0,37- $ 0,70, afhankelijk van het niveau waarop u koopt.
Op het platform kunt u handelen als een maker, liquiditeit verschaffen aan de markt of een nemer, waarbij u transacties uitvoert.
Als u uw vrienden naar het platform verwijst door uw link te delen, krijgt u 5% van alle opbrengsten van het platform uit hun transacties.
Digitale tikken geven een vroege-vogelvrije handelsvakantie.
De openbare verkoop
Om de rest van de routekaart, met name de marketing van het platform, te financieren, wordt de publieke tokenverkopen gebruikt in 4 lagen, met prijsverhogingen van $ 0,37 tot $ 0,70.
De token-verkoop zal naar verwachting worden voltooid op 15 mei 2018, met een harde cap van $ 30 miljoen bereikt.
Het bedrijf zal alle resterende tokens verbranden zodra de hard-cap is bereikt, en zal routinematig terugkoopacties gebruiken om het token in omloop te verminderen en de marktwaarde van het token te verhogen.
Kunt u nog steeds geld sturen om tokens te kopen?
De ICO begint op 15 april 2018. De tokens zijn beschikbaar in vier lagen. 
Er zijn al bijdragen die zijn verstuurd naar Digital Ticks in afwachting van de opening van de ICO.
Digital Ticks hebben bevestigd dat dit geld zal worden geaccepteerd en bewaard in hun backend cold storage, in afwachting van de opening van de ICO.
Het geld wordt dan uitgegeven bij aankoop van de tokens op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. 
Er zijn op dit moment veel vragen over hun helpdesk en het team zal proberen om alle vragen zoveel mogelijk te beantwoorden.
U kunt er echter zeker van zijn dat al het gestorte geld kan worden gebruikt om de tokens te kopen of om onmiddellijk een terugbetaling te eisen als en wanneer daarom wordt gevraagd.
Waarom we opgewonden zouden moeten zijn
Op het moment dat het debat begint over commodity-to-crypto-koppelingen op beurzen, zal iedereen de kans hebben om deel te nemen aan het creëren van een massale acceptatie van de blockchain-technologie als ruilmiddel.
Maar het belangrijkste voordeel dat Digital Ticks oplevert, is de mogelijkheid om crypto voor de eerste keer te verhandelen met echte grondstoffen.
WEBSITE  | BLOG  | TWITTER  |FACEBOOK  | TELEGRAM  |ANN
Author  : Satria99
 My Profile : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1940293;sa=forumProfile
 ETH : 0x95263fDb033E049Fb739fF09a7f08C4e6D934081

Komentar

Postingan populer dari blog ini

SIMMITRI

GOLDEN CURRENCY

BLIBIT